vrijdag 17 oktober 2014

It starts raining, I start reading

Het schooljaar is inmiddels in volle gang en hoewel ik eerder blogde over mijn gezonde spanning voor het nieuwe schooljaar, heeft dit inmiddels plaats gemaakt voor routine. Een feestroutine moet wel gezegd worden, want het overgrote deel van de lessen van afgelopen weken stond in het teken van feest. En dat er op de basisscholen in Wemeldinge, Schore, Biezelinge en 's-Heer Hendrikskinderen goed gefeest kan worden is mij wel duidelijk geworden. Van miljoenenfeestjes tot dierendag, van boekenfeest tot pyjama party. Het is allemaal voorbij gekomen. De lessen waren erg geslaagd, de opdrachten waren super leuk en de kinderen erg enthousiast. Kortom een goede start van het jaar.

Ook de Kinderpersbureaus in Wemeldinge en in 's-Heer Arendskerke draaien op volle toeren. Ook hier heb ik drie leuke, enthousiaste groepen kinderen die allemaal graag de fijne kneepjes van het reportersvak willen leren. En er zit heel wat talent tussen. Wil je met eigen ogen eens kijken naar de opdrachten en schrijfkunsten van onze reporters? Bezoek dan vooral de blogs:
Na de herfstvakantie ga ik weer van start met hele andere projecten. Want ondanks de hoge temperaturen is het najaar toch echt begonnen en daar horen natuurlijk passende boeken bij. Want zeg nou zelf; wat zijn druilerige, lange, donkere dagen nou zonder een goed spannend boek?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten