donderdag 3 oktober 2013

..... AF!

... En daar gaan ze. Zie ze eens lezen, lopen, rennen, zwemmen, springen, dansen, gillen, zingen en chillen met elkaar!!

In de bibliotheken van Goes, 's Gravenpolder, Zierikzee, Tholen en Kapelle konden kinderen van 7-12 jaar woensdagmiddag terecht voor de BIEBOLYMPICS; een leuke sport- en spelmiddag in de bibliotheek. 

De opkomst was REUZE! In een paar bibliotheken tot wel 35 kinderen! Zij konden allerlei spelletjes spelen rondom het thema van de kinderboekenweek. Sport en Spel. Zo moesten ze over een stapel boeken hoogspringen of verspringen, mochten ze een kinderboekenweekmascotte teken, werden er met behulp van bijpassende boeken goocheltrucs en circuskunstjes gedaan en werden er zelfs voetbaltrucs geoefend. Dit zijn slechts een paar van de maarliefst 20 opdrachten waaruit de kinderen konden kiezen. Natuurlijk werd er ook nog gedanst op het lied van Kinderen voor Kinderen, dat de hele wereld nu vast wel eens heeft gehoord. 

Onze start van de kinderboekenweek was een groot succes! We hopen dat iedereen deze 10 dagen heel veel sport/spel&leesplezier zal hebben! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten