maandag 30 september 2013

App VakantieBieb weer live


De app VakantieBieb is vanaf 30 september weer live met e-books. Je kunt van 30 september t/m 27 oktober weer kiezen uit een nieuwe selectie van thrillers, (streek) romans en kinderboeken. Ga dus direct naar de App Store of Google Play Store en download de VakantieBieb app op je tablet of smartphone!
Als je de app al hebt, hoef je alleen maar de update te draaien om in de herfstperiode e-books te kunnen lezen.

Hoe werkt de VakantieBieb?
VakantieBieb is een app met een selectie van populaire boeken voor in de vakantie. Nadat je de app hebt gedownload, kies je een aantal e-books, deze komen beschikbaar via de app. Een internetverbinding voor het lezen van deze e-books is vervolgens niet meer nodig. Probeer het zelf en zoek de VakantieBieb app op in de App store of Google Play store.

Beschikbaarheid in vakanties
De app is bedoeld als kadootje aan alle leden van de Bibliotheek, maar ook niet-leden kunnen de e-books lezen. Het enige wat je hoeft te doen, is je eenmalig registreren. Daarna zijn de boeken beschikbaar totdat de betreffende vakantieperiode voorbij is. De herfstvakantie (inclusief de Kinderboekenweek) en de kerstvakantie duren beide vier weken. In de herfstperiode kun je kiezen uit circa 30 e-books.

De boekenlijst kun je vinden onder de tab ‘boekenlijst’ en veelgestelde vragen staan onder de tab ‘support’.
Bezoek www.bibliotheek.nl/ebooks en vind meer informatie over het aanbod e-books van de Bibliotheek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten