vrijdag 26 oktober 2012

Nederland Leest: een gratis exemplaar van De donkere kamer van Damokles


De donkere kamer van Damokles van W.F. Hermans is het boek van Nederland Leest van 2012. Van donderdag 1 t/m vrijdag 30 november krijgen leden deze speciale pocketeditie gratis van de bibliotheek, zolang de voorraad strekt. Dit jaar wordt de campagne officieel gestart door burgemeester René Verhulst van de gemeente Goes, op donderdag 1 november in de bibliotheek Goes van 17.00-18.00 uur.

Donkere kamers
In de vestigingen: Heinkenszand, Kapelle, Goes, Tholen en Zierikzee van de Bibliotheek Oosterschelde worden speciale donkere kamers ingericht. Benieuwd naar wat in deze donkere kamers te vinden is? Kom tijdens openingstijden langs en ervaar het zelf!

Schrijversestafette
Tijdens Nederland Leest bezoeken vier bekende schrijvers het Zeeuwse. Zo zal Elle van Rijn de bibliotheek in Goes bezoeken op 31 oktober. Jan Siebelink komt op 30 oktober naar de Bibliotheek van Heinkenszand. Het Gemeentehuis in Kapelle heeft de eer om Vonne van der Meer te verwelkomen op 12 november. Tot slot geeft Arthur Japin een lezing in de Weverij in Zierikzee, op 13 november. Meer informatie over deze lezingen of vraag naar de flyer in de bibliotheek.

Meer informatie is te vinden op onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten