maandag 10 september 2012

Opening nieuwe Brede School en Woonzorgcomplex Ovezande

Afgelopen vrijdag was een mooie dag. Het was schitterend weer en de Brede School en Wozoco van Ovezande werden feestelijk geopend. Het was een druk bezochte bijeenkomst. Er zijn twee filmpjes gemaakt die deze middag werden getoond. Film 1, die gaat over De Brede School, is hier te zien en Film 2 over het WoZoCo is op YouTube te bezichtigen.

Bij de opening werden de namen van beide gebouwen door de wethouders onthuld. Bij het bord van De Sandplaete viel bij het weg halen van het doek de n weg en stond er De Sadplaete. Daar kon gelukkig om gelachen worden en met een trap en een handige medewerker werd de n er snel weer opgeplakt.
Na de opening kon het gebouw bezichtigd worden. Natuurlijk bezocht ik het leespunt in De Sandplaete. Biebjuf Jessica, werkzaam in het leespunt en als leesconsulente met de Bibliotheek op School in de klas, werd bijgestaan door Denise, haar vaste trouwe hulpje. Een mooie gelegenheid om deze 2 met hun favoriete leesboek op de foto te zetten. 
De PZC heeft ook een filmpje over de opening gemaakt. Ovezande heeft bijna een vernieuwd dorpshart gekregen en mag daar erg trots op zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten