vrijdag 20 september 2013

Klaar voor de start! in de nieuwe bieb in ZierikzeeDeze week kwam de Jan Wouter van den Doelschool kennismaken met de nieuwe bibliotheek in Zierikzee.
De leerlingen keken hun ogen uit en waren héél enthousiast om boeken uit te zoeken met hun groepspas.
Het zoeken in de voor hen nieuwe belevingswerelden was geen enkel probleem. Het maken van een keuze uit al die mooie nieuwe kleurige boeken wel: "Er zijn er zovéél".

Op mijn vraag: zijn jullie KLAAR VOOR DE START !?....... zag ik allemaal vraagtekens in de ogen van de kinderen. Waarvoor?? Voor de de Kinderboekenweek ! Boeken over sport en spel, winnen en verliezen, trainen en trucjes leren, vinden ze leuk om te lezen.

KOM JIJ OOK NAAR ONZE BIEBOLYMPICS?
Kinderen van 7 tot 12 jaar van de Jan Wouter van den Doel school én andere scholen zijn uitgenodigd om mee te doen aan onze gratis sport en spelmiddag. Ze gaan opdrachten doen in de vijf kleuren van de Olympische ringen: Kijken Weten Doen Spelen Denken  Waar ben jij het beste in?
Er worden Biebolympics gehouden op woensdagmiddag 2 oktober tussen 14.00-15.15 uur in de bibliotheken in Tholen, 's Gravenpolder, Zierikzee, Kapelle en Goes.
In Yerseke op vrijdagmiddag 4 oktober om 15.30-16.45 uur.Geen opmerkingen:

Een reactie posten