donderdag 25 juli 2013

App PicsArt: Fotocollages maken

Een jaar lang blogt iedere week iemand van het team leesconsulenten. Elke week is er een mooi verhaal te lezen over dBOS, BoekStart, Campus Cultura en ga zo maar door. In de 2 studieweken voor de zomervakantie is er hard gewerkt aan nieuwe projecten voor het komend schooljaar. Monique heeft daar al over geblogd.

Tijdens deze studieweken hebben we het bloggen ook nader bekeken. Heel veel foto's achter elkaar in 1 blog is soms niet zo handig en heel veel verschillende onderdelen ook niet. Komend jaar gaan we kijken of het bloggen nog spannender en overzichtelijker kunnen maken. We maken daarbij gebruik van de gratis app PicsArt om fotocollages te maken. Dat de leesconsulenten daarmee gelijk enthousiast aan de slag gingen bewijst bovenstaande collage.

1 opmerking:

  1. Ik vind het altijd leuk om de verhalen te lezen. Ik ben het ook met je eens dat al die foto's achter elkaar niet echt je aandacht erbij houdt.

    Wat ik wel jammer vind is dat (behalve Monique van de leestips) het lijkt als of alleen de leesconsulenten en Saskia "bloggen"

    Atty

    BeantwoordenVerwijderen