vrijdag 27 juli 2012

The hotel library in Turkije

In mijn vakantie zag ik dat collega Edwin geblogd had over zijn leeservaringen in Sicilië. Ook ik ben op vakantie altijd geïnteresseerd in bibliotheken en vind het ook altijd leuk om te zien wat iemand leest. Samen met man, zoon en vrienden heb ik dit jaar 12 dagen in Lara in hotel Miracle vertoeft. Ik neem altijd genoeg leesvoer mee. Ik had een paar "echte" boeken mee en een aantal e-books op de iPad. Na een aantal dagen kwam ik in het hotel the hotel library bij de guest relations tegen. Twee kasten vol boeken van en voor de vakantiegangers. Het viel me op dat 1 kast helemaal in beslag werd genomen door Nederlandse boeken en in de andere kast heel veel boeken in verschillende talen stonden. Ik had het boek Chaos van Escober meegenomen, een afgeschreven boek van bibliotheek Kapelle. Handig op het strand, hoef je niet zo op te passen. Toen ik het boek uit had, heb ik het in the hotel library achtergelaten en een nieuw boek uitgezocht. Het is het boek Deadline van Sabine van der Eynden geworden. En mooi systeem zo'n hotel library.

2 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend leuk!!
    En het past bovendien helemaal in onze zomeractie op Facebook: "Zet een bijzondere bibliotheek op de foto", dus ik heb de link naar deze blog gedeeld met onze volgers.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt! Dan kan de bibliometro in Madrid http://bibliotheekoosterschelde.blogspot.nl/2012/07/bibliometro-madrid.html ook gedeeld worden denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen