woensdag 25 april 2012

Bibliotheek Burgh-Haamstede opent de schatkamerDe verbouwing van het Dorpshuis is klaar! Dorpshuis “De Schutse” in Burgh-Haamstede heeft een nieuw ingerichte bibliotheek en Kinderopvang KOOS heeft een nieuw onderkomen. Op vrijdag 11 mei aanstaande organiseren het Dorpshuis, de Bibliotheek en Kinderopvang KOOS een Open Dag, waar iedereen van harte welkom is. Op deze dag kunnen bezoekers kennismaken met het nieuwe eigentijdse bibliotheekconcept dat ontwikkeld is om klanten te verrassen en te verleiden. De Open Dag duurt van 17.00 tot 20:00 uur.

Nieuwe bibliotheekformule
Het nieuwe bibliotheekconcept is een formule waarin bezoekers kunnen genieten van een sfeervolle inrichting met een verleidelijke presentatie van boeken, tijdschriften en andere materialen. De collectie, bestemd voor zowel volwassenen als jeugd, wordt op sprekende wijze gepresenteerd in een aantal belevingswerelden.

Tweede in Zeeland
De vestiging in Burgh-Haamstede volgt vestiging Heinkenszand op als ‘formulebibliotheek' in Zeeland. Bibliotheek Oosterschelde gaat de formule de komende jaren ook in andere bibliotheken toepassen.

Feestelijke opening 
Op vrijdag 11 mei vanaf 16.00 uur openen wethouder Stouten en de kinderen van KOOS voor de Schutse het nieuw ingerichte gebouw, officieel voor het publiek.

Foto's van de inrichting van de nieuwe formulebibliotheek zijn te vinden op Facebook.

Afbeelding vuurtoren Burgh-Haamstede: Panoramio

Geen opmerkingen:

Een reactie posten