donderdag 22 maart 2012

Word filmster in Pokerface van Buddy Tegenbosch

Op facebook werden we benaderd door schrijver Buddy Tegenbosch of we flyers in de bibliotheken neer willen leggen over zijn eerste boek Pokerface. De boekentrailer moet ook nog opgenomen worden en daarvoor zoeken ze nog filmsterren. Dus bij deze:

Word filmster!

Onder leiding van Marieke Wijnen wordt er een korte promotiefilm opgenomen voor Pokerface. Dus heb je bijvoorbeeld een mooie stem (voor de voice-over), speel je ijshockey (voor de actie-scenes) of lijkt het je gewoon leuk om een keer in een film te acteren, schrijf je dan in met naam en emailadres en geef een korte motivatie waarom ze jou moeten kiezen (max 5 zinnen).

Het boek zal in de zomer van 2012 te koop of te leen zijn. Korte inhoud van het boek:

Sem de Wit – zestienjaar, vijf atheneum – speelt al heel zijn leven ijshockey. Als hij gevraagdwordt voor het eerste team, bedenkt hij zich geen moment en grijpt zijn kans.Hij krijgt twee weken de tijd zich te bewijzen, maar merkt al snel dat het nietmeevalt.
Gelukkig is er éénspeler die vriendschap met hem sluit. Dave helpt Sem een hoger niveau tebereiken op het ijs en introduceert hem in de wereld van het pokeren. Semlijkt aanleg te hebben en neemt steeds meer risico's in het spel. Totdat het opeen avond gruwelijk uit de hand loopt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten