vrijdag 30 maart 2012

Vrienden van Bibliotheek Oosterschelde


Bibliotheek Oosterschelde heeft ambassadeurs! Aansluitend bij het motto van de Boekenweek, 'Vrienden en andere ongemakken', hebben we een actie opgezet om vrienden van de bibliotheek te werven. Natuurlijk zijn wij zelf overtuigd van onze eigen kracht en waarde maar nog veel belangrijker is het dat onze relaties vertellen wat zij van hun bibliotheek vinden.

Daarom hebben we vijf ‘bekende’ klanten benaderd en hen gevraagd om vriend van ons te worden. Alle vijf stemden zij hiermee in. Ze hebben een korte vragenlijst ingevuld over hun relatie met de bibliotheek. De antwoorden varieerden van "innovatieve bibliotheek" tot "zonder bibliotheek is het een verarming van mijn leven". De citaten zijn verwerkt in affiches die we tijdens de Boekenweek in alle bibliotheken hebben opgehangen.

Als dank voor hun bijdragen kregen de nieuwe vrienden een mooi vormgegeven cadeaubon van de bibliotheek. De overhandiging aan de vriend of vriendin vond plaats in de bibliotheek naar keuze. Zo kreeg de vriendin Ans van Rinus Spruit de bibliotheekbon overhandigd in de heringerichte bibliotheek in Heinkenszand. Wij zijn blij met onze nieuwe vrienden en gaan er van uit dat er in de toekomst nog velen zullen volgen!

Meer foto's van deze actie zijn te vinden op onze Facebookpagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten