zondag 5 februari 2012

Kleur en licht in Heinkenszand

Maandag was het zover.
Om 10 uur reed de vrachtwagen van Biebsystemen voor de bibliotheek. De chauffeur had zin in koffie; hij was om half 6 uit Twente vertrokken. Wij vroegen ons af wanneer de interieurbouwers zouden komen. Van de chauffeur hoorden we dat er nog een tweede vrachtwagen onderweg was en voor de interieurbouwers nog een kleine vrachtwagen en een busje.
Op zo'n moment vraag je je af of je echt zoveel besteld hebt.

Die dag stond in het teken van "oude spullen eruit en nieuwe spullen erin".


 Alle overtollige kasten zijn verhuisd naar de bibliotheek in Bruinisse. Ik ben erg blij dat deze kasten een tweede leven krijgen.

Inmiddels waren de vrachtwagens uitgeladen (en vertrokken) en stond de hal in de Stenge vol met pallets (met dank aan onze collega's in de Stenge die echt met ons meedachten).Heel veel tijd ging zitten in het aanbrengen van de signing. Deze werd geplakt op houten borden, een heel precies karwei. Gedurende de week vormden de werelden zich.
De interieurbouwers vertrokken donderdagmiddag.Toen bleven de mannen van Paree nog over. Zij zijn de afgelopen week bezig geweest met het omleggen van de elektriciteit en het netwerk. De laatste dagen hebben zij gewerkt aan het verbeteren van de verlichting.Kijken naar al die werkende mannen is heerlijk, maar we hebben zelf ook niet stilgezeten. We hebben het kantoor heringericht, een muur knalroze geverfd
en tussendoor nog een bijscholing "Boekstart" gehad.
Vrijdag hebben we geveegd, gestofzuigd en kasten gesopt, want maandag gaan de boeken de kasten weer in.

4 opmerkingen:

  1. Leuk Mirjam, het wordt een geweldige bieb!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zag er woensdag morgen al heel mooi uit. Misschien mag ik je attenderen op:

    http://dewereldvansofie-sophieschoice.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen